Easydek Logo
Easydek Beschermtechniek B.V. | Producent & Leverancier van zelfklevende folies en beschermmaterialen.

Afdekken natuursteen

Afdekken natuursteen met ademend afdekvlies

Pasgelegd natuursteen dekt u af met ademend afdekvlies van Easydek.
Tijdens klussen en verbouwen wilt u de pasgelegde natuurstenen vloer beschermen tegen verf en vuil. Het is dan belangrijk een geschikt afdekmateriaal te kiezen dat een natuursteen vloer beschermt en tegelijk laat ademen. Het vocht in de tegellijm of specie moet kunnen uitdampen. Wat absoluut belangrijk is, is dat u een zeer goed ademend materiaal verwerkt.. Als het vocht niet weg kan, ontstaan er verkleuringen en witte vlekken in de natuurstenen vloer. Dek een pasgelegde natuursteen vloer daarom af met Multi Cover Ademend; ademend afdekvlies van Easydek. Dan bent u zeker dat u een stenen vloer op de juiste manier afdekt.

Waarom natuursteen ademend afdekken?

Natuursteen bevat veel calcium / kalk. Waterdamp activeert deze kalk waardoor er witte vlekken en verkleuringen ontstaan. Als men een pasgelegde natuursteen vloer afdekt met een niet ademend afdekmateriaal zoals Stucloper of plastic folie, kan het vocht zich onder het afdekmateriaal ophopen en daar activeert het water de kalk waardoor er vlekken in tegels kunnen ontstaan.

Waarom Multicover Ademend afdekvlies voor natuursteen

Met Multicover Ademend afdekvlies van Easydek beschermt uw (pasgelegde) natuursteen vloer tegen verf, vuil en andere beschadigingen tijdens het klussen, verbouwen of renoveren. Multicover Ademend is zeer hoog dampdoorlatend, namelijk 2 liter/m2 per dag! Dankzij het ademende membraam kan de vloer vrij ademen terwijl het vochtdicht vanaf de bovenkant is. Dankzij de speciale anti-slip onderlaag blijft de Multi Cover Ademend altijd goed liggen zonder struikel- of glijgevaar. Daarnaast is Multi Cover Ademend extra dik wat een eerste bescherming biedt tegen vallend gereedschap en bijvoorbeeld schuivende trappen. Deze schokabsorberende eigenschap is een extra voordeel van alle Multi Cover producten.
U moet er toch niet aan denken dat pasgelegde natuursteentegels vol met krassen en butsen komen te zitten?

Afdekvlies beschermt natuursteen tegen vocht en vuil

Easydek’s afdekvlies, gemaakt van speciaal vilt, neemt gemakkelijk vuil en vocht op, zodat u dus met een gerust hart met verf en vloeistoffen aan de slag kunt. De stroeve onderlaag zorgt er tevens voor dat Multi Cover Ademend veilig en netjes op z’n plaats blijft liggen en dat er dus geen open plekken ontstaan, waar vuil zich kan ophopen. Hierdoor blijft de vloer optimaal beschermd.


Gerelateerde Producten
Multi Cover Ademend  
Multi Cover Ademend  

 

Afdekken natuursteen

Prijsaanvraag Afdekken natuursteen

Vraag nu gericht prijsinformatie aan voor Multi Cover Ademend; het ideale product voor het afdekken van natuursteen. Vul het formulier hiernaast in en u krijgt tijdens kantooruren binnen 2 uur bericht.

Voordelen Multi Cover Ademend voor het ademend afdekken van Natuursteen

  • Meest ademend product verkrijgbaar!
  • Dampdoorlaatbaarheid 2l/m2/dag
  • Bescherm natuursteenvloer tegen vocht en vuil
  • Vocht - & schokabsorberend tijdens het klussen
  • Voorkomt vlekken in natuursteen
  • Voorkomt wit uitgeslagen tegels

Liever direct contact?

U kunt u ons altijd bellen! Bel : +31 (0)33 - 2859222
Easydek
  • +31 (0)33 - 2859222
Bezoekadres
Easydek Beschermtechniek
Stationweg oost 281E
3931 ER Woudenberg

Telefoon, Fax & Email:
Tel:  +31(0)33 - 285 9222
Fax: +31(0)33 - 285 9229
Email: info@easydek.nl