Easydek Logo
Easydek Beschermtechniek B.V. | Producent & Leverancier van zelfklevende folies en beschermmaterialen.

Stucloper

Stucloper of protectiekarton

Tijdens het verbouwen wilt u vloeren beschermen tegen vuil en krassen.  Een stuk karton is een oplossing, maar het scheurt snel en als het vochtig of nat wordt gaat het nog sneller kapot.
Professionals gebruiken daarom Stucloper van Easydek. Ook wel Protectiekarton genoemd.

Wat is Stucloper?

Stucloper is een stevig karton dat aan 2 kanten is bedekt met een PE-folie laag. Hierdoor wordt het protectiekarton beschermd tegen vocht en behoudt het z’n sterkte. U loopt het stucloper dus niet stuk! Vocht en vuil kunt u eenvoudig van de bovenkant vegen. Het Stucloper is waterafstotend.

Prijsaanvraag Stucloper

Vraag nu meer informatie aan over stucloper. Informatie aanvragen is heel simpel. Vul het formulier hiernaast in en krijg tijdens kantooruren gegarandeerd binnen 2 uur bericht.

Toepassingen van Stucloper

Een druppel verf, schuivende en krassende keukentrapjes of een schroevendraaier die een deuk in een mooie vloer maakt. U moet er niet aan denken. Met Stucloper voorkomt u deze problemen en kunt u zonder zorgen uw klus afronden. Stucloper wordt vaak gebruikt tijdens schilder en stucwerk.
De stroken Stucloper worden met Ducttape aan elkaar bevestigd. Pas op met naden tussen de stroken Protectiekarton, want dan kan de Ducttape aan de vloer gaan plakken en lijmresten achterlaten.

Alternatieven voor Stucloper

Naast Stucloper heeft Easydek een compleet aanbod van speciale beschermingsproducten die speciaal ontwikkeld zijn voor het afdekken en beschermen van specifieke vloeren. Bijvoorbeeld Multi Cover Ademend voor het ademend Afdekken Natuursteen of Floor Cover voor het snel en gemakkelijk afdekken van houten trappen.
Stucloper is namelijk minder geschikt voor bijvoorbeeld Trappen Afdekken. Door de stugge structuur van het karton duurt het erg lang om de Stucloper netjes om de trap te vouwen en te bevestigen. En als het niet goed vast is gemaakt, kan dat gevaarlijke glijpartijen veroorzaken. Beter kunt u dan een zelfklevende folie gebruiken. Dan heeft u binnen 1 minuut een volledige trap afgedekt. Probeer dat maar eens met Stucloper.

Als u een grotere ruimte afdekt met Stucloper geeft dat veel restafval. De kosten voor de afvoer kunt u reduceren door in plaats van Stucloper te kiezen voor een lichtgewicht zelfklevende folie.


Gerelateerde Producten
stucloper  
stucloper  

 

Stucloper

Voordelen Stucloper

  • Stevig en slijtvast
  • Beschermt vloer tegen vocht en vuil
  • Professionele kwaliteit
  • Brede rolafmeting

Liever direct contact?

U kunt u ons altijd bellen! Bel : +31 (0)33 - 2859222
Easydek
  • +31 (0)33 - 2859222
Bezoekadres
Easydek Beschermtechniek
Stationweg oost 281E
3931 ER Woudenberg

Telefoon, Fax & Email:
Tel:  +31(0)33 - 285 9222
Fax: +31(0)33 - 285 9229
Email: info@easydek.nl