Easydek Logo
Easydek Beschermtechniek B.V. | Producent & Leverancier van zelfklevende folies en beschermmaterialen.

Zelfklevende beschermfolie

Wat is een zelfklevende beschermfolie?

Een zelfklevende beschermfolie bestaat uit een drager (meestal LDPE) en kleeflaag. De folie in combinatie met de kleeflaag bepaalt in welke mate het product geschikt is voor het tijdelijk afdekken van een ondergrond. Elke ondergrond is anders qua structuur en daardoor heeft nagenoeg elke ondergrond een eigen kleeflaag nodig.

De zelfklevende laag kan ook qua samenstelling op verschillende manieren worden opgebouwd. Zo zijn er solvent gedragen kleeflagen, watergedragen kleeflagen, maar ook kleeflagen op rubberbasis. Elk type kleeflaag heeft zo haar eigen unieke eigenschappen.

Beschermfolie van Easydek

Easydek produceert nagenoeg enkel zelfklevende beschermfolies op waterbasis. De folie is een speciale LLDPE folie wat een hogere elastisticiteit kent en daardoor beter bestand is tegen intensieve belasting.
Voor het afdekken van een vloer of trap biedt Easydek verschillende diktes aan. Echter, de praktijk leert dat professionele verwerkers nagenoeg uitsluitend met de 100 micron variant werken. Dit is een extra dikke beschermfolie dat bestand is tegen intensieve bouwwerkzaamheden.

Easydek werkt uitsluitend met kwalitatief de beste kleeflagen en folies. Dat resulteert in kwalitatief ongeevenaarde producten waardoor het risico op klachten tijdens de inzetduur tot een minimum beperkt wordt.

Verwerking

De zelfklevende beschermfolies zijn in meeste gevallen andersom gewikkeld. Dat betekent dat de kleeflaag aan de buitenzit. Dat kent als voordeel dat het zeer eenvoudig met de hand of voet af te rollen is. Plaatst de rol simpelweg op de te beschermen ondergrond en rol af. Wanneer de naden overlappend worden afgedekt wordt het een naadloos en vochtdicht geheel. Het gebruik van tape is dus niet meer nodig.

Zelfklevende beschermfolie

Voordelen van Easydek zelfklevende beschermfolies

extra dik en sterk

superieure kleeflaag

veiligste keus

biedt optimale bescherming

breed assortiment

Liever direct contact?

U kunt u ons altijd bellen! Bel : +31 (0)33 - 2859222
Easydek
  • +31 (0)33 - 2859222
Bezoekadres
Easydek Beschermtechniek
Stationweg oost 281E
3931 ER Woudenberg

Telefoon, Fax & Email:
Tel:  +31(0)33 - 285 9222
Fax: +31(0)33 - 285 9229
Email: info@easydek.nl